Vår hagestue stod ferdig høsten 2017. Da kom den etterlengtede skyvedøren fra utedesign.no på plass. Vi har allerede fått brukt hagestuen vår i to år, og hatt mange nydelige sommerdager og sene sommerkvelder her. Hagestuen og uteområdet er tegnet av meg, som driver CADkontoret.

 

Hagestue

I høst og vinter har den også blitt flittig brukt med varmeovn og koselig lys fra flammetønna. Her har vi sittet med ulltepper og gløgg hele familien og drømt om våre neste prosjekter og reiser vi vil gjøre sammen. Når huset blir fylt opp av barn og ungdom, så trekker jeg meg stilt og rolig ut i min fantastiske lille hagestue, helt for meg selv og nyter freden og roen det gir meg når jeg får følelsen av å være ute….. I denne del av verden, og hvert fall denne del av landet burde alle hatt en liten hagestue, en oase som kan nytes ute i hagen. Vår oase startet med et partytelt som måtte hentes fra nabohagen, titt og ofte…. Det var ikke fordi naboen lånte det…., det havnet der i vårt alles kjære vestlandsvær, som ofte innebærer meget sterk vind….

 

 

 

HagestueElsker å se hvordan himmelen speiler seg i dørene!

Jeg har innredet hagestuen med varme farger og materialer nå når kulden er her, det skaper en følelse av lunhet…. Skinnfellene mine er fra Breeze gaver og interiør som ligger i Stavanger. Putene er fra Bohus. Bildelerret og den sorte lampen i hjørnet er fra Kremmerhuset.

 

 

Er blitt så glad i den store bambus som vi kjøpte for noen år siden hos Edenshage  i Tananger. Den lager så nydelig lyd i vinden, og er grønn hele året.

Har du ideer eller drømmer om en lunere uteplass,  hagestue eller andre ting og trenger hjelp til å få dine drømmer tegnet? Ta kontakt med CADkontoret.no så finner vi en løsning sammen!

Hagestue

Følg, lik og del Cadkontoret!